Followers

Sunday, October 21, 2012

sebulan dah....

19.10.2012
yaeee...aqil dah sebulan. 
alhamdulillah. dah pi klinik dah untuk cek up sebulan punya. 
berat naik dari 4kg naik 500gram dalam masa seminggu.
berat mama die ni lak 59kg. hik3...
okey la kan dari dulu.

tapi kali ini kami cek-up kat KD kat kampung opah aku. 
banyak betul klinik aku dah pi.
kejap kat tanjung rambutan, kejap kat sabah, kejap kat batu gajah.
ni kat bota pulak.

kenapa ? ? ?
yang ni next entry yer.. panjang ceritanya.

bila dah sebulan ni aqil banyak akalnyer.tiap-tiap hari ada je perangai baru die. 
Alhamdulillah aku masih lagi mampu handle.
Semua atas dorongan en.husband walaupun jauh dimata.

baru-baru ni ada satu tragedi yang jadi. bila ingat balik aku rasa macam bersalah sangat dekat aqil.walaupun pada akhirnya semuanya selamat, tak ada pape yang jadi,
tapi aku selalu berfikir yang
K.A.L.A.U
........................................................
sampai mati aku tak dapat maafkan diri aku ni....





5 comments:

  1. dah cocok ke belum?kaklang pun berat dah turun ni.mungkin sebab mikhail kuat menyusu.3 harii lps timbang 57.hari ni timbang dan 55.blh tgl tulang kalau dia menyusu kuat gini..

    ReplyDelete
  2. nak jumpa aqil bila balik sabah yer...hehehe :D

    ReplyDelete
  3. @diana
    dah..ermm..sama la ngan aqil..kuat nyusu...mmg pon bla bf bert kita leh turun sbb baby amik khasiat yg kita mkn...

    ReplyDelete