Followers

Sunday, August 5, 2012

nasib aku tengah pregnant.....


Semalam aku berbuka kat Oldtown, 1Borneo. Kat Sabah ni orang dok panggil 1B. 
Berbuka dengan En. Husband & 2 orang kawan die. Datang dari Labuan. 
Saje jalan-jalan nak shopping raya kat KK ni. Jalan punya jalan, ter-lalu la depan butik GUESS ! ! ! 
Aku memang addicted sangat dengan brand GUESS ni. 
Tapi nak dapatkan 1-1 barang die, ikat perut jugak la. 
Harga die pun korang dah boleh agakkan ? ? ? hik3...

Tapi selalunya yang sanggup membelai aku dengan barang-barang branded ni, laki aku la. 
Bagi die, biar mahal janji puas ati & tahan lama.
Dan memang pun..aku setuju sangat. 
Bukan sebab benda tu berjenama tapi kualiti dia. Memang sangat-sangat puas hati.

Bercerita balik pasal jalan-jalan tadi, ada SALE okey...
up sampai 70 %.
Banyak tu. 
Terjuling-juling mata aku tengok seluar jeans GUESS tu.Less 30%. Normal price rm300. After less baru   berapa je kannn.
 Kalau tak disebabkan aku tengah pregnant sekarang ni, memang aku dah grab 1 dah pun. Laki aku tak payah cakap la, mata die dah bling bling dah tengok. 
Tapi nasib la die tak terlalu taksub dengan brand GUESS ! ! !



2 comments:

  1. 1B mmg byk SALE...nanges xdpt turun kk.this week baru turun,mesti dah hbs yg lawa2x...

    ReplyDelete
  2. @Eca Dwinky Asha
    hahahaha...bnyk ag cntik2.jgn isau yer...

    ReplyDelete