Followers

Thursday, March 24, 2011

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!



NAMA KUMPULAN
1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!


KENAPA KAMI PILIH NAMA INI
POWERPUFF atas sebab kami semua gurl, so bajet POWERPUFFGURL ahh.. heheh
TAK GENTAR walaupown dah dikritik kejam tapi tetap join game dan segmen Abg Ben
 
Kitorang memang power POWER... SO what? heheh..
Badan Abg Ben pon tak sekental kitorang okeh ^^


KETUA KUMPULAN
(kene buli nieh, isk3...)


KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN
"sebab cik bunga berjiwa kental"


http://blogcikfza.blogspot.com 
"sebab cik bunga kental dlm melayan kerenah kami"



http://missfrog12.blogspot.com
"sebab yg kami TAK maw jd lead"

 

http://af-sal.blogspot.com
"sebab cik bunga MUDA"


"sebab cik bunga BERKALIBER"

(Sayannnnggg lah koranggg! heheheh.. idoppp powerpufff!!!)

SENARAI AHLI 

senarai penuh geng no 3 ada di sini

pendapat saya tentang 1TUBE.MY ialah:
positive: satu web yang best dan patot buat lebih promosi bior ramai org lain tau yg ada web yg tunjuk orang-orang malaysia boleh buat website yang lagi best dari website yg merepek-repek.

negative: ..xda kot...hik3.

SEKIAN

7 comments:

  1. nalin here.. toing2.. cayok powerpuff!!

    ReplyDelete
  2. cintabunga dtg follow group POWERPUFF KENTAL ;)

    ReplyDelete
  3. wah!!!!cantek2..kalo aku ade masalah atau kena buli ngan pompuan bleh laa aku panggil geng korang selamatkan aku..hehehe

    ReplyDelete
  4. ahaha...idop powerpufffff! cm nk giler wat discussion tak tgk muke nie.. uhuhu ^^ enjoyyyy! ;)


    tengok review dari blog abg ben
    POWERPUFF KENTAL on list! chaiyokkk, doakan kemenangan kita okeh :)

    http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html

    ReplyDelete