Followers

Wednesday, March 9, 2011

kembali semula....


Assalamualaikum...
Akhirnya, dapat juga membuka blog ni semula dengan jayanya. Sepanjang seminggu tak post entry baru, bukan bermakna tak melawat langsung blog ni. ada je melawat, korang je yang tak sedar, tapi nak tunggu loading tu kadang-kadang sempat la habis makan nasi tengah hari.
lama kan...
tu pasal la tak blogwalking...
tak post entry...
tak reply komen...
nak tunggu 1 page loading pon lama.
dah la tahap kesabaran diri ni kurenggg sikit...
last-last mouse digerakkan ke petak merah sebelah kanan tu...
dari jariku yang cantik ni click kat kiri mouse...
amik ko!!!!!
ni semua pasal celcom...
salah celcom ke???
tak la...salah diri sendiri sebenarnya.
sebab berblog sampai tak ingat dunia.
sampai dapat pesanan dari yang tersayang

sekarang keadaan kembali normal.
so..boleh la berblog semula dengan senyuman yang gembira.
erm...tapi tak juga. 
sekarang dah hampir pertengahan march...
tuan blog ni agak bizzy nak menyampaikan tarikh 16.04.2011...
so..agak terbatas juga la aktiviti nak berblog.
BTW....
rindu sangat kat semua!!!!!!!!


SEKIAN


p/s:sedang mencari pembuat cupcake yang sedap, cantik, design comey sampai tak sanggup nak makan.dan yang penting murah.sape ada???kalau ada tolong suggest yer...
sebelum bulan april ni....
 

4 comments:

  1. @diana
    k.lang la....
    k.lang kan rajin, baik pulak tu...
    bweeeeekkkkk...:P

    ReplyDelete
  2. haha..citer sedey tol.. lain kali tambat berukband tu elok2

    ReplyDelete