Followers

Saturday, May 14, 2011

kalau dah K****G tu memang K****G la....!!!!


Assalamualaikum...
hye semua...tak keluar ke jenjalan?
pi dating ka, tengok wayang ka...
owhhh...balas dendam pasal kes semalam tak boleh log in blog ek...???hu3...
teruskan usaha anda itu~~~~~~
sekarang ni tengah panas orang dok bercerita pasal kes simbah asid. bahaya tu. agak takut juga ni. nak keluar pi jalan-jalan pun ayah + mama dah risau. cam hari ni baru cadang nak pi tengok wayang. ayah + mama tak bagi lak. diorang risau keselamatan aku. even aku kat perak & manusia lahanat tu kat KL, sape tau kan kot-kot dia buat operasi bodoh+bangang dia tu kat Perak lak..disebabkan tu la aku dok menirap depan lappy ni...hu3...

bercerita pasal manusia lahanat yang memang batak tu, aku sendiri tertanya-tanya apa motif dia buat benda tu. yang aku musykil tu, target dia perempuan melayu. kalau pun dia nak test kesan asid tu, apa kata buat kat perempuan yang sebangsa, seagama dan sewarna dengan kulit dia...<apa bahasa aku guna ni???> baru tau kesan asid tu boleh putihkan kulit ke tak..!!!

tapi bagi aku la, may be pe yang dia buat ni lebih pada nak balas dendam pada perempuan-perempuan melayu yang cantik berbanding perempuan yang sebangsa & seagama dengan dia. or sebab awek die tak cantik macam perempuan melayu!!! 
tak pasal-pasal suspek ni jadi glamer. G L A M E R la sangat...suka la tu jadi orang buruan polis....pendek akal betul!!!


-W A N T E D-

kepada semua perampuan melayu terakhir kat luar tu, be careful yer..
jangan keluar sorang-sorang...
kalau drive sorang jangan senang hati turunkan tingkap kecuali kat tol...
jangan keluar lewat malam...
<nasihat ni sebijik macam nasihat ayah + mama>

SEKIAN
ASSALAMUALAIKUM





4 comments:

  1. uik!!tak baik tau cakap keling..
    tak tau ye pak sedara kita ada yang india..??heheheh...

    ReplyDelete
  2. @Imma Yusri
    hu3..mmg pon..
    perangai buruk tolll...

    ReplyDelete