Followers

Wednesday, May 4, 2011

untuk meraka yang suka layan kartun animasi......


Assalamualaikum...
Hye semua..
Hari ni kemalasan melanda diri. 
Pagi-pagi lagi dah hujan kat luar tu. baru bercadang nak usha usha kerja kosong kat pusat dialysis. esok je la....
ngeh ngeh ngeh ~~~~~~~~~~~

selalu sambil-sambil berblog saya akan pasang lagu kat lappy ni. tapi sejak dua menjak ni suka sangat dengar ceramah Ustaz Azhar Idrus kat Youtube 
bloggers dari area Pantai Timur mesti kenal bila sebut nama ustaz ni.
Memang lawak. gaya ceramah die memang sempoy, bersahaja..memang tak boring. tapi bagi saya yang tak berapa nak reti bahasa pantai timur ni, kena dengar banyak kali sampai paham. 
dari ceramah dia, banyak benda yang dulu tak tau dah tau sekarang.
ni nak share 1 video ceramah ustaz ni. 
jom layan.....

untuk yang suka layan kartun animasi jepun...
huhuhuhuhu.....


banyak lagi video ceramah ustaz ni yang best best. just search kat youtube dan taip ustaz azhar idrus.

SEKIAN
ASSALAMUALAIKUM


10 comments:

  1. cik bunga suke shin chan! kekekek :P

    Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

    Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

    ReplyDelete
  2. hehe ustaz azhar ni memang kelakar... cara dia nak ajar orang kan. kdg2 org lagi suke yg humour ni daripada yg serius sangat

    ReplyDelete
  3. boleh add dia kat fb..memang sempoi je gambar dia..moden nie

    ReplyDelete
  4. @amal
    hik3..
    tau xpew...
    syaa kna dgr bnyk kali gak sblum phm mksud dia..
    hahahaha
    :)

    ReplyDelete