Followers

Sunday, May 15, 2011

Kei Seichi


Assalamualaikum...

Entry ni ditulis selepas aku melompat terkinja-kinja seperti monyet yang keseronokkan. semuanya gara-gara Kei Seichi yang dermawan dan rupawan tu <----ni ayat ikhlas yer, bukan nak kipas-----> 

lihatlah header baru kat atas tu. apa? malas nak tengok? malas ke jelez?? :P 
malas ek?? tak pe, aku tunjuk juga...


ameekaw...hahahaha....
1st time dapat header, tu yang sawan header sekejap tu. 
nak mendapatkan header ni jadi cabaran tau bila entry segment yang aku join hilang. semuanya gara-gara blogspot. tapi demi mendapatkan header F R E E ni aku buat entry baru....hahahaha.. dan di atas tu lah hasilnya.

kepada Kei Seichi terima kasih banyak-banyak ek...
nanati saya belanja eskrim paddle pop yang warna warni tu ek...
hik3....

for those who want free header, you are invited to log on @
 <hahaha...cakap omputeh kau nyah!!! speaking pun tunggang terbalik>


<tu pun kalau Kei Seichi ni  terima tempahan lagi. sebab die kata segment ni tak ada close date...ikut suka die bila die nak close..hik3...>

latest update: closing date segment Kei Seichi ni ialah 3 JUN 2011.

SEKIAN 
ASSALAMUALAIKUM


4 comments:

  1. hehe..thanks..
    ade la closing date...tak bace pengumuman penting la tu... =P

    ReplyDelete
  2. wah..dpt header baru..hehe..stylo2..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. @Kei Seichi
    hu3..
    thx yer..
    hik3..
    dah buat update dah..
    sorry..
    :)

    ReplyDelete
  4. @Azlan Hasan
    hu3...tgok la sape buat...
    hahahaha...

    ReplyDelete