Followers

Thursday, February 17, 2011

contest senyum paling ceria


Aku di-tag lagi untuk join contest.
Kali ni aku di-tag oleh......
jeng...jeng...jeng....
ini dia...
kali ni untuk contest yang bertajuk

CONTEST SENYUM PALING CERIA

owner contest ni muka ala-ala korea.
comey+cute
apa yang kena buat ialah:

1. Follow blog namee untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH.

2. Buat 1 entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria.
Suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH

3. Letak banner contest kat sidebar.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH
.
4. Letak banner contest dalam entry dan link kan terus ke entry contest ini.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH
 
5. Up-lod pic dan ceritakan mengapa anda gembira dalam gambar tersebut.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH 

dan pic yang aku pertaruhkan untuk memenangi 
WANG TUNAI RM 100 & HADIAH MENARIK DARI UNITED STATES
adalah............
jeng..jeng..jeng...
ini dia...
Yang berbaju biru tu SUHAIZA. pic ni adalah ketika majlis perkahwinan rakan sekolej ku Nur' Atiqah di Sungai Petani Kedah. Dan pic ni juga bagi aku merupakan senyuman yang paling ceria sebab baru sahaja selesai PEPERIKSAAN LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA. so, rasa lega dan happy sangat selepas 3 tahun berhempas pulas bercinta dengan buku.
pic ini pula adalah ketika malam HARI JURURAWAT yang berlangsung di TOWE REGENCY HOTEL IPOH.
bagiku ini merupakan senyuman paling ceria kerana, 1st time pakai kebaya, dan ramai puji cantik.
ahakzzz...lepas ni boleh la pakai lagi. 

6. Jangan lupa letakkan link korang di ruangan komen.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH

7. Tag 3 orang rakan blogger dan make sure diorang tau.
suhaiza dah buat ke belum?
JAWAPAN: SUDAH.
siapakah mereka yang di-tag...
ini dia:




12 comments:

  1. Cerianya dia senyum..selamat berkenalan dari Ammar

    ReplyDelete
  2. ~salam perkenalan~

    gud luck dear.. =)

    ReplyDelete
  3. tq sbb tag.. ! senyuman saya tak secantik awak :)

    ReplyDelete
  4. @AMMAR YASIR
    hahaha...
    thx...
    da peluang nak mng x?
    salam pkenalan gak...
    otw nak g umah awk ni..
    sedikan kfc 17 bucket yer...

    ReplyDelete
  5. @qaseh johanna
    salam perkenalan...
    thx awk..
    otw nak g umah awk ni...
    pizza 13 kotak yer...
    ahakz....

    ReplyDelete
  6. thnks for the tag :) nti pkir nk join ke x..hak3

    ReplyDelete
  7. huh!!malu la nak tunjuk gigi..
    saja tau eija ni..
    sekeh kang!!!

    ReplyDelete
  8. @diana
    opsssss...terlupa la.gigi gergasi...

    ReplyDelete
  9. Insyaallah akan menang.. Peluang sangat cerah tapi nasib yang tentukan

    ReplyDelete