Followers

Sunday, February 13, 2011

when i was a nursing student......


Assalamualaikum...
tadi tangan ni gatal sikit pergi buka folder pic dalam lappy ni. Tiba-tiba terkenang zaman study dulu.
Ni ada pic-pic yang tersimpan 1001 kenangan dalam hidup aku yang aku nak kongsi dengan korang semua sebagai tatapan di petang ahad ni.
opssss...ada pic yang mengerikan sedikit.hope ambik perhatian ye. bagi yang lemah semangat, ada sakit jantung jangan tengok. kalau jadi pape tanggungjawab sendiri ye. 
saya tidak bertanggungjawab kerana berhadapan dengan lappy saya tak pakai uniform.
hahahahahahaha.....
 lagi satu, sediakan vomit boil sebab da pic yang menunjukkan ke-gedix-kan kitorang....

----bila lecturer tak ada, kotorang buat photo-shoot.----
----bila patient tak ramai kitorang la yang happy sangat kat wad tu----

sopan setan kami...hahahahahaha...
aktiviti bila patient tak ramai......
tak ada lecturer....

-----posting di hospital bahagia ulu kinta----
bahagia sangat-sangat....

HBUK..

----get ready untuk tengok pic yg tak berapa nak ngeri---

















 ni adalah kaki seorang lelaki yang dipercayai terlibat dalam kemalangan jalan raya.
AMARAN JPJ & POLIS:berhati-hati di jalan raya.

ni juga akibat kemalangan jalan raya.penunggang motosikal dirempuh sebuah lori.yg berlipat-lipat tu adalah kulit yg terkoyak.dihitam putih kan pic ni sebab kalau tengok yang real lagi ngeri.

ni juga mangsa kemalangan.magsa OTW ke sekolah untuk mengambil peperiksaan SPM.mangsa meninggal dunia selepas 3 minggu terlantar di hospital sehari sebelum hari jadi beliau.pic di-snap semasa melakukan dressing.

---apabila H1N1 melanda malaysia, kami bertukar menjadi women masked rider-----

my 1st mangsa blood taking....
KUMPULAN ASSIGNMENT
my best frend. NURAIN SHAMSILLA.
gaya macam dah abeh exzam...
bila kami men-gedix...














12 comments:

  1. emmm.. banyaknyer makwe yg cun2 kat sini.. berkenan plk dihati.. adjust2 sorang dua.. hahahhaha

    ReplyDelete
  2. waah , sama dengan ex saya . haha

    ReplyDelete
  3. @sale_ehs gerrard
    wawawa...sume dh da org cop..
    sorry yer...

    ReplyDelete
  4. erk,, gerun je tgkgmbr kaki tu...

    gambar lain tgk suka je.. hee.. takde ke yg single2 lagi.. :p

    latest -
    -Kenapa Perempuan Selalu Dijadikan Contoh.
    -Jom Menang Hadiah Lumayan

    ReplyDelete
  5. nasib saya duk kt lab jer.. xde layan karenah patient..hik2x :p

    ReplyDelete
  6. @Fariq
    yang gerun tu la ktorg suka tengok...hahahaha..
    huhuhu..terlewat sudah...
    sume dh kna booking...hik3...

    ReplyDelete
  7. @AmYcOzZo
    erm..bila sebut pasal kerenah pt ni...hui..kdg2 best,kdg2 sakit ati...
    hik3...

    ReplyDelete
  8. semua lawa2..
    eija je tak lawa..
    hahahah...

    ReplyDelete
  9. eija..
    kat bloglist jangan letak blog2 yang jarang update..
    yang sebulan sekali update tu buang je..
    letak banyak2 buat blog jadi berat...
    banyak lagi blog2 yang aktif kita kena letak kat bloglist..
    kalau nak letak,letak je blog yang rajin datang komen kat blog kita dan kita pun selalu komen kat blog dia..

    ReplyDelete
  10. @diana
    eeee..nmpk sgt org gigi gergasi ni dengki...
    xkisah la..jnji kita ag cntik dr awk....
    hahahahahah.....

    ReplyDelete
  11. @diana
    thx my sifu gigi gergasi...
    hahahahaha....

    ReplyDelete