Followers

Wednesday, February 16, 2011

SAYA PUNYAI 100-500 FOLLOWER


 

waaaa..best la abg ben ni.
rajin betul die tolong blogger baru yang baru nak idop dalam dunia blog ni.
Thx yer abg ben.
lepas je lunch tadi on lappy, cucuk usb modem BB, connect to Mozilla firefox, trus lon in blog n terjumpa
tangan terus lagu nak join.
Thx yer abg ben...
i lap u lah....
hahahahaha
<guro je>
pada korang-korang yang follower 100-500 tu leh join okey.
berkenal kenalan antara satu sama lain...
jom join....
cepat.malam ni close dah we...
details leh datang sini yer.



14 comments:

  1. tengok2 encik ben nak buat Pemilihan untuk jadi bini no 2 dia..
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. @diana
    i xrela u idop bermadu....
    hahahaha.....

    ReplyDelete
  3. salam,
    mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
    eh bergurau;p
    slm perkenalan,
    dtg dr blog abg ben;D
    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. mai singgah dr blog ben ashaari ;)

    ReplyDelete
  5. @apisv2
    thx sudi singgah...
    nice to met u ...

    ReplyDelete
  6. hye
    salam perkenalan dari Hazmin
    saya blogger baru nak belajar
    selamat berblogging

    BLOG HAZMIN

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan....
    singgah dri blog BA

    ReplyDelete
  8. @Hazmin
    thx hazmin sudi singgah...
    selmat berblogging jga untk awk...
    otw nak g umah awk ni...
    ahakzzz....

    ReplyDelete
  9. @aima in luv
    thx yer sudi singgah..
    otw nak g umah awk ni...
    ahakzzz...

    ReplyDelete
  10. @anizsDANbintang...
    thx yer...
    otw nak g umah awk ni...
    sediakan air sirap 3 jag...
    hahahaha....

    ReplyDelete
  11. dear!!! haha.. tak sia sia kan kite join :)

    congrats ok :)

    ReplyDelete
  12. @ziema
    tau xpew...best sgt2...
    10q la BA....
    Congrats kat awk jgk...
    hik3...

    ReplyDelete